+45 62 21 11 11
Mail@ceropa.com
  • Dansk
  • English
  • Deutsch

Ceropa A/S

Know-how og erfaring

Ceropa A/S har mange års erfaring indenfor blandt andet konstruktion og legeringsvalg. Vores speciale er komplekse emner i tryktæt gods, store emner med lille godstykkelse eller emner, der kræver en æstetisk smuk overflade.

Vi samarbejder med udvalgte værktøjsmagere, som specialfremstiller trykformene efter en kreativ udviklingsproces i tæt samarbejde med os og kunden. Med optimal form og design kan vi spare omkostninger for kunden og levere emner på op til 10 kg med stor detaljeringsgrad og i mellemstore og store serier.

Kvaliteten dokumenteres ved hjælp af højteknologi, samt vore ansvarsbevidste medarbejdere. Gentagelsesnøjagtigheden fra emne til emne ligger indenfor få hundrededele millimeter, da der er tale om formbundne mål.

Vores styrke er rådgivning og præcision.

Strategisk samarbejdspartner

Visionen for Ceropa A/S er at fundere forretningen på strategiske samarbejdsaftaler med seriøse kunder i ind- og udland. Vi prioriterer længerevarende aftaler og brede porteføljer, da et grundigt kendskab til en kundes produktserier og krav til emnerne gør kommunikationen lettere og øger kvaliteten.

Vi søger en åben og tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab løbende kan skabe vækst og udvikling.

Vi vil kendes på dynamik, kreativitet og innovation. Vi har specialiseret os i at løse komplekse opgaver indenfor trykstøbning, og vi investerer løbende i uddannelse og teknologisk udvikling.

For os er: kvalitet et nøgleord, service en selvfølge, og ordholdenhed en grundværdi.

“The Granly Way” danner fundament for succes i Granly Gruppen

Ceropa er en del af Granly Gruppen, som består af en række højtspecialiserede virksomheder, der alle har deres udgangspunkt i GRANLY Smede- og Maskinfabrik. Specialiseringen betyder, at vi effektivt kan håndtere mange forskellige arbejdsopgaver indenfor både offshore- og onshore-sektoren. F.eks. vindmøllebranchen, olie/ gas, skibsbygning og – reparationer, byggeri, landbrug og sværindustri. Vi har mere end 500 erfarne og pålidelige medarbejdere, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe Dem.

Leveringstid

Ceropa A/S leverer normalt ab fabrik, men vi sørger naturligvis også gerne for logistikken.

Læs mere her

Processer

Hos Ceropa A/S arbejder vi på den optimale idé til emnet og formen. Vi holder styr på processen.

Læs mere her

Miljø

Vi har løbende gennemført forbedringer for at sikre miljøet og vores medarbejdere bedst muligt.

Læs mere her