+45 62 21 11 11
Mail@ceropa.com
  • Dansk
  • English
  • Deutsch
Kunden leverer tegningen – Ceropa leverer totalløsningen

En ny opgave hos Ceropa A/S begynder næsten altid med, at du som kunde kommer med en idé, der er beskrevet med en tegning eller en skitse.

Vi afholder et møde, hvor vi spørger ind til jeres målsætning og krav til det færdige produkt.

Hos Ceropa A/S arbejder vi på den optimale idé til emnet og formen, og i denne proces inddrages værktøjsmageren. Vi holder styr på processen, og når alle parter er enige om form, metode og tidsterminer, går værktøjsmageren i gang med at producere formen.

Når formen er klar, bliver der produceret udfaldsprøver, og efter kundens godkendelse er vi klar til serieproduktion.


Erfarne råd gør forskellen

Vi er et af landets ældste trykstøberier, og vores erfaring, know-how og kreativitet stiller vi gerne til rådighed for vores kunder. Vi kan rådgive i hele processen, herunder ved materialevalg, emnemodellering, overfladebehandling og optimalt værktøjslayout.

Står du med en idé, som er kompleks og krævende at løse, er det oplagt at kontakte os.

Vort team af erfarne og kreative medarbejdere, står klar til at blive udfordret. Vi arbejder hver gang motiveret og ansvarsbevidst på at finde en kosteffektiv løsning, som sikrer den ønskede funktionalitet og en høj kvalitet i det færdige produkt.

Vi rådgiver både i enkeltsager og i hele produktsortimenter. Vi indgår helst i et langvarigt partnerskab, som giver kunden størst mulig tryghed og værdi. Jo større kendskab, vi har til en virksomhed og dens produkter, des bedre rådgivning kan vi give.

Hvis du er interesseret i en lidt grundigere orientering om rådgivningsprocessen, er du altid velkommen til at booke et uforpligtende møde her.